Centrum Swobodna Przestrzeń Restauracja "La Veranda Verde"

 

Serwujemy:
American Pale Ale 19,5 BLG, alc. 5,1% , IBU ~35 słody: Pilzneński, szczypta pszenicznego i karmelu
drożdże: US-05 chmiele: Tomawhawk (goryczka), Simoce
i Centennial na aromat
i smak Russian Imperial Stout 20,5 BLG, alc. 8,3% , IBU ~60 zasyp: pilzneński, pale ale, żytni, karmelowe, palone, jęczmień palony drożdże: Nothingam ale chmiele: Magnum West Coast American Pale Ale 14,5 BLG, alc. 6,3% , IBU ~55 zasyp: pilzneński, pale ale, pszeniczny drożdże: US-05 chmiele: Citra, Mosaic
w sprzedaży od 18 listopada
Belgian Pale Ale 12,5 BLG, alc. 5,5% , IBU ~25 zasyp: pilzneński, monachijsk, karmelowy drożdże: Belgian Ardennes chmiele: Bramling Cross Rye American Pale Ale 15,5 BLG, alc. 6,8% , IBU ~65 zasyp: pilzneński, żytni, pszeniczny, szczypta karmelu drożdże: US-05 chmiele: Summit, Centennial, Rakau, Warrior Belgian Tripel 18 BLG, alc. 8,2% , IBU ~32 zasyp: pilzneński, trochę pszenicy drożdże: Belgian Ardennes Wyeast 3522 chmiele: Magnum (tylko na goryczkę) przyprawy: szczypta kolendry i aframon madagarskiego Piwo przez 9 tygodni leżakowało.
New England IPA/Vermont IPA 15,5 BLG, alc. 6,1% , IBU ~45 zasyp: pilzneński, płatki owsiane, pszeniczny drożdże: New London Ale III, płynne z Wyeast chmiele: Amarillo i troszkę Simcoe American Pale Ale 13,5 BLG, alc. 5,8% , IBU ~40 zasyp: pilzneński,niewielka ilość karmelowych drożdże: US-05 chmiele: Columbue (goryczka), Simocei szczytpa equinoxa na aromat i smak  Polish Pale Ale zasyp: Pale Ale, Pilzneński, Caragold drożdże: US-05 chmiele: Troszkę Iungi na goryczkę, a potem kilka porcji "2/20" w tym
chmielenie na zimno.
Imperial IPA 18 BLG, alc. 7,1% , IBU ~80 zasyp: pilzneński, pale ale, karmelowy drożdże: New World Strong Ale Mangrove Jack chmiele: Centennial, Cascade, Columbus
(triple C) American Barley Wine 
24 BLG, alc. 10,6% , IBU ~80 zasyp: pilzneński, pale ale, cukier drożdże: US-05 chmiele: Columbus, Centennial, Equinox, Simcoe Red Rye IPA 15,5 BLG, alc. 6,8% , IBU ~70 zasyp: pilzneński, pale ale, żytni (20%), czekoladowy drożdże: US-05 chmiele: Summit, Equinox, Centennial
American Pale Ale 12,5 BLG, alc. 5,2% , IBU ~30 zasyp: pilzneński, pale ale, płatki pszenne drożdże: US-05 chmiele: Equinox, Amarillo
POWRÓT
Oferta Zobacz także Obiekt sportowy Restauracja 
La Veranda Verde Centrum Swobodna Przestrzeń
fitness dzieci karate tenis squash sanarium
regulamin cennik kabaret stand-up program bonusowy swobodny transport sukcesy
godziny otwarcia: poniedziałek-piątek 10:00-22:00 sobota, niedziela i święta 8:00-22:00 zamknięte w dniach: 1 stycznia Święta Wielkanocne 1 listopada 24-25 grudnia godziny otwarcia: poniedziałek-piątek 13:00 - do ostatniego klienta sobota, niedziela i święta 10:00 - do ostatniego klienta zamknięte w dniach: 1 stycznia Święta Wielkanocne 1 listopada 24-25 grudnia
ul. Lazurowa 1, Cisie
05-074 Halinów tel. (22) 783 81 23
tel. kom. 660 487 921 e-mail: recepcja@swobodnaprzestrzen.pl kontakt
plac zabaw szkolenia i konferencje
urodziny galeria
Asajo-Med Grupa Arch-Bud
Kurier Skruda
siłownia